KELEBIHAN

Kebolehpercayaan yang tinggi

Dengan Peranti AC Surge Protection
Dengan pemutus litar DC, nilai voltan AC690V

• Kesesuaian yang kuat

reka bentuk IP65, kalis air, habuk anti dan anti ultraviolet
Ujian yang ketat untuk suhu tinggi dan rendah, digunakan secara meluas.
Pemasangan mudah, pendawaian sistem mudah, Pendawaian mudah
Badan kotak diperbuat daripada keluli tergelek sejuk dan bahan logam lain

• Konfigurasi fleksibel

Digunakan untuk pengeluaran AC 1-50kw penyongsang. Penarafan semasa fius fotovoltaik, pemutus litar diubahsuai

SHLX-AC6/1 AC PV combiner box

DESKRIPSI

Kotak combiner SHLX-AC6 / 1 AC PV boleh digunakan untuk kumpulan PV pada sistem kuasa. Ia adalah parto penting yang menjalankan penyongsang siri dan kabinet pengagihan kuasa AC atau pengubah langkah-langkah dan akses sehingga empat set kumpulan photovoltaic pada penyongsang. Selaras dengan input pemutus litar dan garisan output dengan pemutus litar atau suis pengasingan beban. Bar bas dengan dua tahap perlindungan kilat. Voltan sistem yang paling tinggi ialah AC690V. Kelas Perlindungan IP65 sama seperti penyongsang. Tempat dipasang. Dengan kalis air, tahan debu, anti UV, semburan salutan anti karat dan sebagainya berfungsi
Kotak combiner sangat memudahkan sambungan antara penyongsang siri dan kabinet pengagihan kuasa AC atau meningkatkan pengubah. Struktur dalaman yang mudah dan jelas membuat pendawaian yang munasabah.
Kebolehpercayaan yang tinggi dan penyelenggaraan mudah. Dinding dinding luaran boleh menyesuaikan diri dengan persekitaran yang keras. Sebagai tambahan kepada bahan dan saiz, ia boleh disesuaikan mengikut kehendak pengguna.

PARAMETER TEKNIKAL

SHLX-AC6/1 AC PV combiner box

DIAGRAM SCHEMATIC

SHLX-AC6/1 AC PV combiner box