Ulang Tahun ke-10 Suntree

Masa Terbit: Pengarang: Editor Tapak Lawati: 649

Seiring berjalannya waktu, Suntree Electric Co., Ltd telah melalui perjalanan selama sedekad, yang ditubuhkan pada tahun 2007.

Sepanjang 10 tahun, Suntree menegaskan semangat "Inovasi, Komunikasi, Perkhidmatan, Impian", mematuhi pembangunan harmoni "Manusia, Teknologi, Alam Semulajadi", mengikut konsep kerjasama "Menang-menang, menang masa depan". Selama 10 tahun, Suntree berkembang pesat daripada bangunan sewa kepada kini pemilik taman perindustrian bebas.

Untuk meraikan ulang tahun Suntree yang berusia 10 tahun, kami mengadakan mesyuarat jualan untuk menyemak pengalaman 10 tahun yang lalu dan membincangkan pembangunan masa depan syarikat Suntree. Suntree juga mengadakan sambutan ulang tahun ke-10, pelbagai program yang diperoleh daripada ahli syarikat kami, menari, menyanyi, bermain gitar, dsb.

Kejayaan dan pencapaian Suntree hari ini berhutang kepada sepuluh tahun ketekunan kami, sepuluh tahun pertumbuhan impian, sepuluh tahun ujian dan kesusahan, sepuluh tahun api berdarah, sepuluh tahun falsafah, sepuluh tahun berpegang kepada inovasi dan perubahan. Kebanyakannya, ia tidak dapat dipisahkan daripada semua ahli SUNTREE, terutamanya golongan muda yang bertenaga, yang bijak, tenang, berniat baik dan melakukan kerja dengan baik, optimistik, berfikiran terbuka, bermotivasi dan bersemangat tinggi, bersemangat tinggi. dan militan.

Pengalaman sepuluh tahun Suntree dan kejayaan besar harus berterima kasih kepada golongan muda melalui Suntree melalui tindakan praktikal selama ini, berterima kasih kepada semua pelanggan dalam dan luar negara kami yang sentiasa mempercayai dan mempercayai produk, kualiti dan perkhidmatan Suntree, tanpa pelanggan kami. percayalah, ia tidak akan mempunyai perkembangan SUNTREE.

Sepuluh tahun angin dan hujan, berjalan ke laluan semua papan tanda baharu yang kecil, Suntree, mengucapkan selamat ulang tahun ke-10, terima kasih kepada Suntree, terima kasih untuk dekad yang akan datang, marilah kami mencipta Lagenda Dekad Lagi!