Aktiviti Kebajikan Awam Suntree

Masa Terbit: Pengarang: Editor Tapak Lawati: 167

Menjaga kampung halaman, Menyokong kawasan banjir Anjuran aktiviti pengumpulan dana oleh China Suntree Electric Co.,ltd.

Pada bulan Jun, bencana alam banjir yang serius berlaku di wilayah Hunan, pada 4 Julai, wilayah Hunan 11.445 juta orang terjejas, akibat banjir secara langsung membawa kepada kematian 27 orang, hilang 8 orang, pemindahan kecemasan penduduk 145.6 juta orang, tanaman terjejas Kawasan seluas 879.6 ribu hektar, rumah runtuh sebanyak 38,600, kerugian ekonomi langsung sebanyak 7.449 bilion yuan.

Apabila banjir datang, Ketua Pegawai Eksekutif Suntree Encik Liu Xinwen sebagai ahli perniagaan Hunan, serta wakil Dewan Perniagaan Hunan di bandar Liushi. Encik Liu menganjurkan aktiviti pengumpulan dana secara spontan, menyeru semua ahli perniagaan Hunan, untuk dedikasi kampung halaman mereka atas cinta mereka sendiri. Pada masa yang sama, Mr.liu secara peribadi pergi ke kawasan bencana untuk membantu orang yang terjejas.

Pada 9 Julai, semua warga Suntree dan keluarga mereka mengambil bahagian dalam aktiviti mengumpul dana, dengan tindakan praktikal kami, mendedikasikan kasih sayang kami kepada orang yang terjejas, berharap saudara-mara kami dapat membina semula rumah mereka secepat mungkin.

Orang Suntree percaya bahawa jika semua orang mendedikasikan sedikit cinta, dunia akan menjadi rumah yang indah.