Tel:0086-13506679203 Fax:0086-577-62890578

Profil Syarikat

Sejak penubuhannya, Suntree telah memulakan permulaan membina jenamanya sendiri. Selepas 10 tahun pengalaman, Suntree telah memenangi sebanyak 40 paten, termasuk 10 paten penemuan. Dalam tempoh ini, Suntree bukan sahaja memperolehi Shenzhen Litto New Energy Co., Ltd, memasuki pasaran inverter Grid, tetapi juga telah dinilai sebagai perusahaan teknologi tinggi dan pusat penyelidikan dan pembangunan teknologi peringkat negeri dan telah menjadi pembekal Grid Negeri yang ditetapkan .

Memandangkan ini, Suntree bukan sahaja memberi tumpuan kepada kawalan pasukan teknikal dan kualiti produk, tetapi juga memberi tumpuan kepada pasukan jualan. Kedua-dua pasukan mempunyai 16 tahun pengalaman praktikal, yang cukup untuk membawa para pelanggan pengalaman membeli terbaik dan produk elektrik yang selamat.

Sejak penubuhan Suntree, bahagian pelaburan teknologi dari jualan awal sebanyak 0.3% hingga 5% sekarang, sokongan kuat untuk perubahan teknologi dalam produk, satu-satunya tujuan adalah untuk membawa pelanggan produk yang paling selamat. Suntree menubuhkan pasukan teknikal yang berbeza dan ahli projek: komponen DC untuk sistem suria (seperti pemutus litar DC, suis pengasing DC, pelindung lonjakan DC, penyongsang, kotak combiner, dll.), Sistem pengagihan kuasa untuk industri pembinaan (seperti ATS , MCB, MCCB, dan lain-lain), telah menyelesaikan peralihan dari sistem AC ke sistem DC dan memperkayakan barisan produk syarikat, menjadikan Suntree sebagai pilihan pertama pusat penyumberan perkhidmatan sehenti untuk pelanggan.

Brand Names

SUNTREE,LITTO,N∧DY

Year Established

2005

No. Of Total Staff

100 to 350

Registerred capital

-10,000,000

Primary Competitive Advantages

Professoinal

Quality Test Equipment

Reliability

Fast Response

Totally Solution

Technical Support

Product Range

Photovoltaic System Protection

Building Circuit Protection

Industry Control&Protection

Distribution Box/Enclosures

Switchgears

Buseiness Type

Manufacturer

Importer

Exporter

Certificate

CE -IEC

CB -TUV