Kotak Agihan Plastik

Kotak Pengedaran Plastik pengeluaran China Suntree Electric (kotak pengedaran elektrik, Kotak Pengedaran Pangkalan plastik) dan produk lain dengan tahap teknikal terkemuka dalam bidang ini.

Kotak Agihan STSM (Asas Besi)

Gred perlindungan shell: IP30). Bahan cangkerang: karbon polimer ABS. Warna: Putih. Penutup muka Lutsinar.

Kotak Agihan STSM (Asas plastik)

Tempat Asal: Zhejiang, China (Tanah Besar) Nama Jenama: SUNTREE/OEM Nombor Model: TSM-12 ways nama produk: Australia standard TSM 4 ways flush plastik kotak pengedaran saiz: 364*222*100 warna: jaminan kualiti putih: dua tahun sijil: CE, ISO9001, ROHS

Kotak Agihan Plastik MB-LF

Siri jenis Flush MB-LF Kotak pengedaran modular/papan pengedaran digunakan terutamanya dalam litar AC 50Hz, voltan terkadar 220V/380V, dan bertindak memasang peralatan ombinasi modular.

Kotak Agihan SPS-ABB

Kotak pengedaran SPS-ABB Serise terdiri daripada penutup lutsinar, kotak logam, rel pelekap, wayar, terminal pendawaian dan komponen elektrik. Terdapat dua jenis kotak: pemasangan flush dan pemasangan permukaan. Terdapat tiga kombinasi kotak pengedaran siri SPS-ABB, lapisan sile, lapisan berganda dan tig...

Kotak Agihan Jenis SUK

Dengan ABS hentian UV standard BSEN60439-3 960' pada badan dan PC kalis VO pada penutup lutsinar. Bar pautan terminal Neutral & Bumi dipasang. Kabel prabentuk atau wayar fleksibel disambungkan pada terminal yang betul. Bar bas langsung dipasang untuk pemasangan MCB yang diperlukan. Dengan skru pl...

KOTAK AGIHAN INDUSTRI

Kotak diperbuat daripada bahan termoplastik berkualiti tinggi. Kelengkapan palam perindustrian yang dikilangkan mematuhi CEEstandards dibina ke dalamnya.

Kotak Pengedaran Plastik MB-ABC

MB-ABC Flush series Kotak/papan pengedaran modular digunakan terutamanya dalam litar AC 50Hz, voltan terkadar 220V/380V, dan bertindak memasang peralatan gabungan modular.

MB-ABC

MB-ABC Flush series Kotak/papan pengedaran modular digunakan terutamanya dalam litar AC 50Hz, voltan terkadar 220V/380V, dan bertindak memasang peralatan gabungan modular.

Kotak Pengedaran Plastik MB-AS

Kotak/papan pengedaran modular Siri Surface MB-AS ialah reka bentuk baharu dengan pintu fesyen. Ia digunakan terutamanya dalam litar AC 50Hz, voltan terkadar 220V/380V, dan bertindak untuk memasang peralatan gabungan modular.

Kotak Pengedaran Plastik MB-LF

Siri jenis Flush MB-LF Kotak pengedaran modular/papan pengedaran digunakan terutamanya dalam litar AC 50Hz, voltan terkadar 220V/380V, dan bertindak memasang peralatan gabungan modular.

Kotak Edaran Plastik MB-LS

Siri jenis permukaan MB-LS Kotak pengedaran modular/papan pengedaran digunakan terutamanya dalam litar AC 50Hz, voltan terkadar 220V/380V, dan bertindak memasang peralatan gabungan modular.

Kotak Agihan Plastik MB-S

Siri jenis permukaan MB-S Kotak pengedaran modular/papan ribution dist digunakan terutamanya dalam litar AC 50Hz, voltan terkadar 220V/380V, dan bertindak memasang peralatan gabungan modular.

Kotak Agihan Plastik MB-TS

Siri Surface MB-TS Kotak/papan pengedaran modular digunakan terutamanya dalam litar AC 50Hz, voltan terkadar 220V/380V, dan bertindak memasang peralatan gabungan modular.