Suntree akan menghadiri "EXPO MAC"

Masa Terbit: Pengarang: Editor Tapak Lawati: 305

Suntree akan menghadiri "EXPO MAC", yang secara rasminya diadakan oleh Alibaba dan merupakan salah satu aktiviti pembelian terbesar untuk semua pembeli yang pernah ada. Masa aktiviti bermula dari 5 hingga 31 Mac, 2018. Hanya "KA enterprise" (mempunyai reputasi yang sangat baik dalam transaksi dalam talian alibaba) boleh menghadiri "EXPO MAC", dan dalam bidang industri elektrik, termasuk SUNTREE terdapat sejumlah 30 syarikat boleh menyertai di bandar Wenzhou.

Telah berada di pasaran selama 10 tahun, Suntree mengkhusus dalam menyediakan penyelesaian perkhidmatan sehenti untuk sistem penjanaan suria, produk utama ialah PEMUTUS LITAR DC, SPD DC, SUIS PENGISEL DC, FIUS DC, KOTAK COMBINER DC, yang meluluskan CE,TUV,SAA. , sijil IEC.

Suntree sentiasa mematuhi menawarkan perkhidmatan talian hotline 24 jam dan menyelesaikan masalah dalam talian untuk pelanggan kami. Semasa aktiviti "EKSPO MAC", Suntree menyediakan hadiah khas yang disesuaikan untuk pelanggan kami yang membuat tempahan, seperti kit alat, album tersuai, "shanghai story'selendang sutera berjenama.

Pilih produk SUNTREE, bawa penggunaan elektrik yang selamat kepada orang tersayang. Selamat datang untuk menghubungi kami pada bila-bila masa!