Suntree Akan Menghadiri Pameran Karton Ke-123

Masa Terbit: Pengarang: Editor Tapak Lawati: 340

Pada 14 April, Pameran Karton ke-123 akan diadakan seperti yang dijadualkan di Pazhou, Bandaraya Guangzhou, China, akan berakhir pada 19 April.

Setelah mengekalkan tradisi menghadiri Pameran Karton dua kali setiap tahun, Suntree akan terus memaparkan produk baharu dan hangat untuk pelanggan lama dan baharu kami dari 14-19 April 2018.

Selamat datang untuk melawat Suntree Booth Nombor:10.3E30-E31. Sebagai khusus dalam menyediakan penyelesaian perkhidmatan sehenti untuk sistem penjanaan suria, Suntree akan memaparkan kedua-dua produk DC dan AC termasuk suis pemindahan automatik, produk paling popular termasuk DC dan PEMECAH LITAR AC, DC dan AC SPD, SUIS PENGISEL DC, FIUS DC, DC KOTAK COMBINER, yang meluluskan sijil CE,TUV,SAA, IEC.

Jika anda bercadang untuk melawat Carton Fair, apa kata datang ke gerai Suntree. Untuk membantu pelanggan baharu dan lama kami menyelesaikan sebarang masalah di tapak, bos, pengurus besar dan beberapa jurutera kami akan berada di gerai, supaya kami boleh berbual secara mendalam dan menyenangkan di tapak.

Dengan ikhlas mengalu-alukan dan menunggu pelanggan baru dan lama kami untuk bercakap rapat secara bersemuka!