Tel:0086-13506679203 Fax:0086-577-62890578

Perlindungan Litar Bangunan

SUNTREE mempunyai kerja yang rapat dengan pengeluar sistem solar dan melalui penyelarasan dan pembangunan yang diselaraskan, telah menghasilkan pemutus sirkit dk revolusioner baru, dc isolator swithc, dc fius yang, digabungkan dengan pelbagai peranti perlindungan lonjakan, menawarkan perlindungan lengkap untuk sistem PV

SCGD Series leakAge overload breaker

Pembocoran litar SCGD earthAge sesuai untuk litar AC 50Hz, 250 / 440V dengan beban dan kelebihan beban dan kebocoran bumi.
Arus undian adalah laras dari 10A hingga 60A.User boleh memilih semasa yang sesuai untuk perlindungan yang lebih baik terhadap beban dan litar pintas.

SDZ30 MCB

Pemutus litar mini SDZ30 terutama sesuai untuk beban dan perlindungan litar pintas. Ia terutamanya digunakan untuk pencahayaan dan pengedaran dalam industri dan kapasiti dan lain-lain. Ia mempunyai pandangan menyenangkan & kapasiti pemecahan tinggi, prestasi yang boleh dipercayai, rintangan mudah terbakar dan rintangan kejutan untuk hayat perkhidmatan yang panjang. Ia berada dalam litar AC 50 / 60Hz, voltan undian tiang tunggal sehingga 240V, dua, tiga atau empat tiang sehingga 415V, Ia juga boleh digunakan untuk tidak berubah, berubah atau litar dan pencahayaan di bawah keadaan biasa.

SM3L-63 Sesuaikan Jenis Keluarga Yang Teracu Kes Dan Penghancur Litar Bumi

Tempat asal: Zhejiang, China (tanah besar)
Jenama: suntree / oem
Nombor model: SM3L-63
Jenis: Mini, Mini, pemutus litar
Nombor Poland: 2, 2
Warna: putih
packag: pembungkusan standard
masa jaminan: 2 tahun
kelembapan relatif: kurang daripada 90%

SHL30 Switch-disconnectors

No tiang: 1 tiang, 2 tiang, 3 tiang, 4 tiang;
Pemutus ini adalah mod pemasangan Plugin (boleh dipasang pada rel pemasangan).
Kekerapan kuasa menahan voltan: selepas berada dalam keadaan untuk prestasi panas dan kelembapan, pemutus ini boleh menanggung kekerapan kuasa 2500V menahan ujian voltan selama 1 minit dan tanpa apa-apa flashover penebat dan fenomena pecahan.
Kehidupan mekanikal dan elektrik: kehidupan mekanikal ialah 2000 kali, kehidupan elektrik adalah 6000 kali.

SNT50/SNT50L MCB RCD

SNT50 siri keselamatan jenis pemutus litar mini mempunyai mesin yang meriah, kualiti yang sangat baik, penampilan cantik, jumlah kecil. Produk ini sesuai untuk AC 50Hz, voltan undian sehingga 240V, arus undian sehingga 32A, ia digunakan untuk melindungi beban dan litar pintas semua jenis peralatan keluarga moden yang berkenaan. Ia juga boleh digunakan untuk operasi dan kawalan yang tidak dikehendaki.

SMP208 DC meter kuasa

■ Sistem Pengurusan Tenaga DC
■ Pengagihan Kuasa untuk Bilik Telekomunikasi
■ Sistem Photovoltaic Suria
■ Sistem Kawalan DC Perindustrian
■ Industri Metalurgi dan Elektroplating
■ Penjanaan Tenaga Angin
■ Sistem Pengujaan DC
■ Sistem Rolex Transit Light