Permohonan

The Cooper suntree tiga-modul fotovoltaik Surge Protective Device (SPD) (dengan tiga langkah DC switching device) mempunyai petunjuk visual dan isyarat hubungan terpencil pilihan (contact changeover terapung) untuk digunakan dalam sistem PV. Peranti pelindung lonjakan lengkap ini sesuai untuk semua sistem PV mengikut IEC 60364-7-712. Termasuk jaminan terhad lima tahun.

Penyelesaian pra-penyelesaian ini terdiri daripada modul asas dan pengunci yang memaparkan pemotongan gabungan dan peranti litar pintas (shunting) dengan pengasingan elektrik yang selamat untuk mengelakkan kerosakan kebakaran akibat arka DC. Gabungan DC bersepadu membolehkan penggantian modul selamat tanpa pembentukan arka. Sekiranya kesilapan penebat dalam litar penjana, litar tahan litar yang dipercayai dan diuji mencegah kerosakan pada peranti pelindung lonjakan.

Bendera penunjuk visual hijau dan merah menunjukkan status perlindungan modul (hijau = baik, merah = ganti). Selain dari petunjuk visual ini, pilihan isyarat jarak jauh mempunyai tiga terminal pertukaran perubahan terapung yang boleh digunakan sebagai membuat atau memecahkan kenalan bergantung kepada reka bentuk sistem pemantauan tertentu yang digunakan.

Dimensi

Teknologi Circuit Interrupting (SCI)

Spesifikasi

Remote Permohonan Schematics

Skrip Aplikasi Khas