Tel:0086-13506679203 Fax:0086-577-62890578

Lampiran dan Kelenjar Kabel

SUNTREE mempunyai kerja yang rapat dengan pengeluar sistem solar dan melalui penyelarasan dan pembangunan yang diselaraskan, telah menghasilkan pemutus sirkit dk revolusioner baru, dc isolator swithc, dc fius yang, digabungkan dengan pelbagai peranti perlindungan lonjakan, menawarkan perlindungan lengkap untuk sistem PV

SHAN Water-proof Lighting Box

Ia kalis air, tahan debu, asid tahan, alkaliproot, rintangan hentaman, anti letupan, anti-ultraviolet, penebat dan tidak menjalankan. Digunakan secara meluas dalam persekitaran yang teruk seperti dok luaran, pelabuhan, sistem pengedaran luaran, komunikasi, peralatan mekanikal, industri kimia dan sebagainya. Warna standard ialah RAL 7035, dan penarafan kotak pengedap adalah IP65, kedua-dua bahan ABS dan PC boleh didapati. Jika dibuat oleh ABS, kotak pengedap hanya boleh dibuat ke permukaan yang licin tanpa lubang tebukan awal, sesuai untuk bangunan dalaman, ia mempunyai ketahanan yang baik terhadap bahan kimia tertentu seperti pembersih yang kuat di loji kimia. Bahan PC adalah gentian kaca diperkuat, kotak badan diperkuat. sesuai untuk keadaan parah dan aplikasi luar, suhu adalah dari -50 ° C hingga + 120 ° C, dengan prestasi anti-UV yang baik. Warna tudungnya berwarna kelabu atau telus, dan bahan tudung adalah PC.

Kotak Pintu Single SME

Lampiran dan pintu
Plat pemasangan
Bar Lock
Meterai pintu poliuretana
Plat kelenjar kabel dan gasket

STQ3 kalis air soket gandingan

Ia diperbuat daripada bahan-bahan seperti ABS dan PC, dan lain-lain bentuk luaran, ketegaran yang tinggi. Badan gabungan dan penutup dipasang dengan empat skru plastik yang sukar diturunkan. Spesifikasi dan saiznya boleh direka berdasarkan keperluan pelanggan. Ekonomi dan berpatutan. Berat bersih hanya akaun untuk kotak besi kira-kira 1/4, untuk memudahkan pengendalian dan operasi.no kakisan, penebat yang baik.
Kotak simpang kalis air maksud: electrical.electronics, communication.fire fighting peralatan.control panel, kotak terminal, kilang besar, kilang pesisir, kemudahan bahaya alam sekitar, dan sebagainya.
Bahan boleh dipilih mengikut keperluan pelanggan.

Kotak Pengedaran STSM (Pangkalan Besi)

Gred perlindungan shell: IP30).
Bahan Shell: karbon polimer ABS.
Warna: putih.
Lapisan muka Telus.

PG NYLON CABLE GLANDS

Tempat asal: Zhejiang, China (tanah besar)
Jenama: Suntree / OE
Nombor Model: Jenis Kelenjar Kabel, PG7
Tahap Perlindungan: IP68, IP67 / IP68
Saiz: O.D: 12.5mm
Bahan: nilon, nilon / tembaga
Nama Produk: Jenis Kelenjar Kabel
Jenis: PG, M, G, NPT
Bahan Meterai: EPDM atau NBR
Suhu kerja: -40 ℃ hingga 100 ℃ dalam statik

Kotak pengedaran kalis air SHT (1P65)

Panel adalah bahan ABS untuk kejuruteraan, kekuatan tinggi, tidak pernah berubah warna, bahan telus adalah PC.
Cover push-jenis pembukaan dan penutupan
Lapisan muka kotak pengedaran menggunakan mod pembukaan dan penutup jenis tekan, topeng muka boleh dibuka dengan menekan ringan, struktur engsel kedudukan mengunci diri disediakan semasa pembukaan.

SMED Double Door box

Nota: Saiz berbeza, warna dan ketebalan lembaran keluli dipilih mengikut keperluan pelanggan

SJK Junction Box

Kotak simpang Siri SJK dibuat dalam plastik kejuruteraan bertekanan tinggi bertekanan tinggi, yang mempunyai ciri kalis air, tahan debu, tahan debu dan anti karat. Bahan kejuruteraan unggul ini memenuhi keperluan sistem pengedaran perindustrian yang tinggi, seperti penebat, penarafan IP setinggi IP65, anti-karat, anti-haba, bebas penyelenggaraan, kalis api, kepupusan diri, ringan dan sebagainya. Panjang - Manfaat ekonomi lebih tinggi daripada kotak pengedaran logam biasa. Jadi kualiti yang tinggi dengan harga yang berpatutan. Produk utama adalah seperti berikut:
SJK Junction Box (digunakan untuk keratan konduktor 1.5mm2-240mm2, JP65 / IP54).
Unit Gabungan Jenis Gabungan Mi (IP65, aras penarafan sehingga1000A).

Peti Pengedaran STSM (asas plastik)

Tempat asal: Zhejiang, China (tanah besar)
Jenama: SUNTREE / OEM
Nombor Model: TSM-12 cara
nama produk: Australia standard TSM 4 cara
flush box distribution box
saiz: 364 * 222 * 100
warna: putih
jaminan kualiti: dua tahun
sijil: CE, ISO9001, ROHS

M NYLON CABLE GLASS (METRIC)

Tempat asal: Zhejiang, China (tanah besar)
Jenama: Suntree / OEM
Nombor Model: Jenis Kabel Elektrik, M8
Tahap Perlindungan: IP68, IP67 / IP68
Saiz: O.D: 8mm
Bahan: nilon, nilon / tembaga
Nama Produk: Jenis Kabel Elektrik
Jenis: PG, M, G, NPT

kotak SMEP Plexiglass Door

Model: SMEP403015 SMEP403020 SMEP404020 SMEP503020 SMEP503025 SMEP504020 SMEP503025 SMEP504030
Model: SMEP604020 SMEP604025 SMEP605020 SMEP605025 SMEP606025 SMEP606030 SMEP705025 SMEP705030
Model: SMEP806025 SMEP806030 SMEP1006025 SMEP1006030 SMEP1008025 SMEP1008030 SMEP1208025 SMEP1208030

Peti pengedaran kalis air SHA (1P65)

Panel adalah bahan ABS untuk kejuruteraan, kekuatan tinggi, tidak pernah berubah warna, bahan telus adalah PC.
Cover push-jenis pembukaan dan penutupan
Lapisan muka kotak pengedaran menggunakan mod pembukaan dan penutup jenis menolak, topeng muka dia boleh dibuka dengan menekan ringan, struktur engsel kedudukan mengunci diri disediakan semasa pembukaan.

Peti Pengedaran SPS-ABB

Kotak pengedaran SPS-ABB terdiri daripada penutup telus, kotak logam, rel pemasangan, dawai, terminal pendawaian dan komponen elektrik. Terdapat dua jenis kotak: pemasangan siram dan pemasangan permukaan.
Terdapat tiga kombinasi kotak pengedaran SPS-ABB, lapisan sigle, lapisan dua dan tiga lapisan. Jika satu unit adalah 18mm, satu lapisan boleh dipasang 20unit, dan dua lapisan boleh dipasang 40unit, tiga lapisan boleh dipasang 60unit.

SUK Jenis Peti agihan

Dengan standard BSEN60439-3
960 'UV berhenti ABS pada badan dan VO retardnt PC pada penutup telus.
Bar pautan terminal Neutral & Bumi dipasang.
Kabel preformed atau wayar Fleksibel yang disambungkan ke terminal yang betul.
Busbar hidup dipasang untuk pemasangan MCB yang diperlukan.
Dengan skru suku tahunan skru mudah untuk membuka dan menutup penutup hadapan.
Saman standard IP40 untuk kegunaan dalaman sahaja.

Peti Pengedaran Plastik MB-AS

Siri Surface MB-AS Surface kotak pengedaran / papan pengedaran modular adalah reka bentuk baru dengan pintu fesyen. Mereka kebanyakannya digunakan dalam litar AC 50Hz, voltan undian 220V / 380V, dan bertindak untuk memasang peralatan gabungan modular. Ia digunakan secara meluas dalam keluarga, bangunan tinggi, rumah, stesen, pelabuhan, lapangan terbang, rumah komersial, hospital, pawagam, perusahaan dan sebagainya. Unit plastik MB-AS kotak pengedaran modular / papan pengedaran menggunakan bahan ABS dengan ciri-ciri bukti api, bukti impuls, harta penebat yang sangat baik dan sebagainya.Kedudukan kotak / papan pengedaran ini mengesahkan kepada BS EN60439-3, JB / T7121-93.

Siri MB-AF Flush kotak pengedaran modular

MB-AF Flush series Pengedaran kotak / papan pengedaran modular adalah reka bentuk baru dengan pintu fesyen. Ia digunakan terutamanya dalam litar AC 50Hz, vol vol rated 220V / 380 V, dan bertindak untuk memasang peralatan gabungan modular. Ia digunakan secara meluas dalam keluarga, bangunan tinggi, rumah, stesen, pelabuhan, lapangan terbang, rumah komersial, hospital, pawagam, perusahaan dan sebagainya. Unit plastik kotak-kotak pengedaran modular MB-AF MB-AF mengadopsi bahan ABS ciri-ciri bukti api, bukti impuls, harta penebat yang sangat baik dan sebagainya.

Kotak pengedaran IP66

IP66 UV menstabilkan 4 cara dan lampiran cuaca 8 cara adalah parti yang sangat penting bagi mana-mana pemasangan solar, jika anda menggunakan pemutus litar DC sebagai pengasingan. Atas sebab ini, kami telah bekerja keras untuk menghasilkan IP66 4 cara yang berkualiti tinggi dan 8 cara kandang. Pelepasan ini memenuhi semua piawaian yang diperlukan dan dengan itu telah dikelaskan sebagai IP66.
Ini cara IP66 4 cara dan lampiran 8 cara direka untuk menempatkan pelbagai pemutus litar DIN rel lengkap dengan sesak locking dimuatkan. Ini juga mempunyai kemasukan kabel atas, bawah dan belakang.

Kotak kalis air SCB564N

IP66 UV menstabilkan 4 cara dan lampiran cuaca 8 cara adalah parti yang sangat penting bagi mana-mana pemasangan solar, jika anda menggunakan pemutus litar DC sebagai pengasingan. Atas sebab ini, kami telah bekerja keras untuk menghasilkan IP66 4 cara yang berkualiti tinggi dan 8 cara kandang. Kawalan ini memenuhi semua piawaian yang dikehendaki dan dengan itu telah dikelaskan sebagai IP66.Ini laluan IP66 4 cara dan 8 cara direka untuk menempatkan pelbagai pemutus litar DIN rel lengkap dengan penutup langkan terkunci dipasang. Ia juga mempunyai bahagian atas, bawah dan kemasukan kabel belakang.

ST Single Door box

1) Lampiran dan pintu
2) plat pemasangan
3) Sistem kunci
4) Plat kelenjar, pengedap gastrik dan Memperbaiki aksesori