Tel:0086-13506679203 Fax:0086-577-62890578

Peti Pengedaran Plastik

SUNTREE mempunyai kerja yang rapat dengan pengeluar sistem solar dan melalui penyelarasan dan pembangunan yang diselaraskan, telah menghasilkan pemutus sirkit dk revolusioner baru, dc isolator swithc, dc fius yang, digabungkan dengan pelbagai peranti perlindungan lonjakan, menawarkan perlindungan lengkap untuk sistem PV

Kotak Pengedaran STSM (Pangkalan Besi)

Gred perlindungan shell: IP30).
Bahan Shell: karbon polimer ABS.
Warna: putih.
Lapisan muka Telus.

Peti Pengedaran STSM (asas plastik)

Tempat asal: Zhejiang, China (tanah besar)
Jenama: SUNTREE / OEM
Nombor Model: TSM-12 cara
nama produk: Australia standard TSM 4 cara
flush box distribution box
saiz: 364 * 222 * 100
warna: putih
jaminan kualiti: dua tahun
sijil: CE, ISO9001, ROHS

Peti Pengedaran SPS-ABB

Kotak pengedaran SPS-ABB terdiri daripada penutup telus, kotak logam, rel pemasangan, dawai, terminal pendawaian dan komponen elektrik. Terdapat dua jenis kotak: pemasangan siram dan pemasangan permukaan.
Terdapat tiga kombinasi kotak pengedaran SPS-ABB, lapisan sigle, lapisan dua dan tiga lapisan. Jika satu unit adalah 18mm, satu lapisan boleh dipasang 20unit, dan dua lapisan boleh dipasang 40unit, tiga lapisan boleh dipasang 60unit.

SUK Jenis Peti agihan

Dengan standard BSEN60439-3
960 'UV berhenti ABS pada badan dan VO retardnt PC pada penutup telus.
Bar pautan terminal Neutral & Bumi dipasang.
Kabel preformed atau wayar Fleksibel yang disambungkan ke terminal yang betul.
Busbar hidup dipasang untuk pemasangan MCB yang diperlukan.
Dengan skru suku tahunan skru mudah untuk membuka dan menutup penutup hadapan.
Saman standard IP40 untuk kegunaan dalaman sahaja.

BOXES DISTRIBUSI INDUSTRI

Kotak diperbuat daripada bahan termoplastik berkualiti tinggi. Pemasangan plag industri yang dibuat dengan mematuhi CEEstandards dibina intotem. Litar individu boleh dilindungi menggunakan pemutus litar pemasangan, pergerakan suis perlindungan yang berlainan, pemotongan fusible DO atau D II. Seriesterminals, contactors, suis kawalan, suis akhbar, lampu isyarat, dan peralatan lain untuk pemerbadanan boleh dibina juga. Peralatan tersebut diperbadankan dan disalurkan mengikut keperluan pengguna, yang satu-satunya tugasnya adalah untuk menyambung kotak-kotak pengedaran kuasa utama.

Peti Pengedaran Plastik MB-ABC

MB-ABC Flush siri Kotak pengedaran modular / papan edaran terutamanya digunakan dalam litar AC 50Hz, voltan undian 220V / 380V, dan bertindak untuk memasang peralatan gabungan modular. Ia adalah balu yang digunakan dalam keluarga, rumah, rumah, stesen, pelabuhan, lapangan terbang, rumah komersial, hospital, pawagam, perusahaan dan sebagainya. Uni t plastik seramik MB-AB C Flush modula r distri butio nboxes / papan edaran menggunakan bahan ABS dengan ciri-ciri bukti api, bukti impuls, harta penebat yang sangat baik dan sebagainya.

MB-ABC

MB-ABC Flush siri Kotak pengedaran modular / papan edaran terutamanya digunakan dalam litar AC 50Hz, voltan undian 220V / 380V, dan bertindak untuk memasang peralatan gabungan modular. Ia adalah balu yang digunakan dalam keluarga, rumah, rumah, stesen, pelabuhan, lapangan terbang, rumah komersial, hospital, pawagam, perusahaan dan sebagainya. Uni t plastik dari modul MB-AB C Flush Modula r distri butio n
kotak / papan pengedaran mengguna pakai bahan ABS dengan ciri-ciri bukti tahan api, bukti gerak balas, harta penebat yang sangat baik dan sebagainya.
Peti pengedaran / papan pengedaran ini mengesahkan kepada standard BS EN60439-3, JB / T7121-93.

Peti Pengedaran Plastik MB-AS

Siri Surface MB-AS Surface kotak pengedaran / papan pengedaran modular adalah reka bentuk baru dengan pintu fesyen. Mereka kebanyakannya digunakan dalam litar AC 50Hz, voltan undian 220V / 380V, dan bertindak untuk memasang peralatan gabungan modular. Ia digunakan secara meluas dalam keluarga, bangunan tinggi, rumah, stesen, pelabuhan, lapangan terbang, rumah komersial, hospital, pawagam, perusahaan dan sebagainya. Unit plastik MB-AS kotak pengedaran modular / papan pengedaran menggunakan bahan ABS dengan ciri-ciri bukti api, bukti impuls, harta penebat yang sangat baik dan sebagainya. Peti pengedaran / papan pengedaran ini mengesahkan kepada standard BS EN60439-3, JB / T7121-93.

Peti Pengedaran Plastik MB-LF

MB-LF Flush type series Modular distribution box / dis tribution board mainly used in the circuit AC 50Hz, rated voltage 220V / 380V, dan bertindak untuk memasang peralatan kombinasi modular. Ia digunakan secara meluas dalam keluarga, bangunan tinggi, rumah, stesen, pelabuhan, airpo rt, rumah komersial, hospital, pawagam, enterpri ses dan sebagainya. Unit plastik kotak pengedaran modular MB-LF / pengedaran menggunakan bahan ABS dengan ciri-ciri bukti tahan api, bukti impuls, harta penebat yang sangat baik dan sebagainya.

Kotak Pengedaran Plastik MB-LF

MB-LF Flush type series Modular distribution box / dis tribution board mainly used in the circuit AC 50Hz, rated voltage 220V / 380V, dan bertindak untuk memasang peralatan kombinasi modular. Ia digunakan secara meluas dalam keluarga, bangunan tinggi, rumah, stesen, pelabuhan, airpo rt, rumah komersial, hospital, pawagam, enterpri ses dan sebagainya. Unit plastik kotak pengedaran modular MB-LF / pengedaran menggunakan bahan ABS dengan ciri-ciri bukti tahan api, bukti impuls, harta penebat yang sangat baik dan sebagainya.

Peti agihan MB-LS plastik

MB-LS Siri jenis permukaan Kotak pengedaran modular / papan pengagihan terutamanya digunakan dalam litar AC 50Hz, voltan terkadar 220V / 380V, dan bertindak untuk memasang peralatan gabungan modular. Ia digunakan secara meluas dalam keluarga, bangunan tinggi, rumah, stesen, pelabuhan, lapangan terbang, rumah komersial, hospital, pawagam, perusahaan dan sebagainya. Unit plastik MB-LS kotak pengedaran modular / papan edaran menggunakan bahan ABS dengan ciri-ciri bukti api, bukti impuls, harta penebat yang sangat baik dan sebagainya.

Kotak Pengedaran Plastik MB-S

MB-S Permukaan jenis siri Kotak pengedaran modular / dist ribusi papan terutamanya digunakan dalam litar AC 50Hz, voltan undian 220V / 380V, dan bertindak untuk memasang peralatan gabungan modular. Ia digunakan secara meluas dalam keluarga, bangunan tinggi, rumah, stesen, pelabuhan, lapangan terbang, rumah komersial, hospital, pawagam, perusahaan dan sebagainya. Unit plastik MB-S modular kotak pengedaran / papan edaran mengadopsi bahan ABS dengan ciri-ciri bukti api, bukti impuls, penebat yang sangat baik

Peti Pengedaran Plastik MB-TS

Siri Surface MB-TS Permukaan kotak pengedaran / papan pengedaran modular terutamanya digunakan dalam litar AC 50Hz, voltan terkadar 220V / 380V, dan bertindak untuk memasang peralatan gabungan modular. Ia digunakan secara meluas dalam keluarga, bangunan tinggi, rumah, stesen, pelabuhan, lapangan terbang, rumah komersial, hospital, pawagam, perusahaan dan sebagainya. Unit plastik terbitan MB-TS Surface es kotak modular pengedaran modular / papan pengedaran menggunakan bahan ABS dengan ciri-ciri bukti api, bukti impuls, harta penebat yang sangat baik dan sebagainya.