Meringkaskan

SP □ 208 siri LCD boleh diprogramkan, terdapat dalam sistem kuasa, perusahaan dan perusahaan perlombongan, kemudahan awam, keperluan pemantauan kuasa bangunan cerdas dan reka bentuk. Ia boleh mengukur voltan, semasa, kuasa aktif, kuasa reaktif, faktor kuasa, kekerapan dan lain-lain Parameter elektrik , melalui suis utama panel menetapkan pembesaran; dengan antara muka komunikasi RS-485, menggunakan protokol Modbus; juga boleh menjadi isyarat kuasa ke dalam output isyarat analog DC standard; atau dengan fungsi output input jauh, kawalan jauh.

Meter mempunyai nisbah prestasi yang sangat tinggi kepada harga, secara langsung boleh menggantikan pemancar kuasa konvensional dan meter pengukur umum. Sebagai komponen pemerolehan depan pintar, pintar LCD meter yang telah diprogramkan telah digunakan secara meluas dalam pelbagai sistem kawalan , Sistem SCADA dan sistem pengurusan tenaga.

Maksud nama produk zhe

Ciri-ciri Produk

  • Secara langsung daripada isyarat akses pengubah voltan semasa, mengamalkan ukuran nilai sebenar yang berkesan;
  • Boleh sewenang-wenangnya menetapkan nisbah PT / CT;
  • Layar biru paparan latar belakang LCD, penglihatan yang tinggi;
  • I / O suis, output penggera geganti, reka bentuk modul fungsi analog DC4-20mA;
  • Bolehkah akses komunikasi ke sistem SCADA, PLC; dan pelbagai perisian industri komunikasi (Intouch, Fix, Citec, Kingview dll);
  • Pemasangan yang mudah, pendawaian mudah, kuantiti kejuruteraan kecil;

Spesifikasi teknikal

Jadual saiz garis besar

Jadual modele produk