Meringkaskan

Siri SPM208 meter pelbagai fungsi, dalam sistem kuasa, perusahaan perindustrian dan perlombongan, kemudahan awam, keperluan pemantauan kuasa bangunan pintar dan design.it boleh mengukur semua parameter kuasa, seperti arus tunggal, voltan, kuasa aktif, kuasa reaktif, faktor kuasa , frekuensi, tenaga kuasa aktif dan lain-lain. ke meter kuasa dengan keupayaan rangkaian komunikasi yang bertambah baik, jadi kami dipanggil satu meter fasa kuasa pelbagai fungsi. Ia sesuai untuk sistem pemantauan kuasa masa nyata.
Meter mempunyai nisbah prestasi yang sangat tinggi kepada harga, secara langsung boleh menggantikan transduser kuasa konvensional dan meter ukur fasa tunggal atau tunggal. Sebagai komponen pemerolehan hadapan pintar yang maju, digital satu meter pelbagai fungsi fasa telah digunakan secara meluas dalam pelbagai sistem kawalan, sistem SCADA dan sistem pengurusan tenaga.

Maksud nama produk zhe

Ciri-ciri Produk

Secara langsung dari isyarat akses pengubah voltan, boleh sewenang-wenangnya nisbah PT / CT;
Pengawalan LED atau LCD boleh dilihat dengan keterlihatan yang tinggi.
I / O suis, output penggera geganti, reka bentuk modul fungsi analog DC4-20mA;
Bolehkah akses komunikasi ke sistem SCADA, PLC; dan pelbagai perisian industri komunikasi (Intouch, Fix, Citec, Kingview dll);

Jadual saiz garis besar