Meringkaskan

SP □ 208 siri meter boleh atur diprogramkan, terdapat dalam sistem kuasa, perindustrian dan perusahaan perlombongan, kemudahan awam, keperluan pemantauan kuasa bangunan pintar dan reka bentuk. Ia boleh mengukur voltan, semasa, kuasa aktif, kuasa reaktif, faktor kuasa, kekerapan dan lain-lain Parameter elektrik , melalui suis utama panel menetapkan pembesaran; dengan antara muka komunikasi RS-485, menggunakan protokol Modbus; juga boleh menjadi isyarat kuasa ke dalam output isyarat analog DC standard; atau dengan fungsi output input jauh, kawalan jauh.

Meter mempunyai nisbah prestasi yang sangat tinggi kepada harga, boleh terus menggantikan pemancar kuasa konvensional dan meter pengukur umum. Sebagai komponen yang maju pintar, komponen pengambilalihan digital, siri meter LCD yang boleh diprogramkan telah digunakan secara meluas dalam pelbagai sistem kawalan, sistem SCADA dan sistem pengurusan tenaga.

Maksud nama produk zhe

Ciri-ciri Produk

Secara langsung daripada isyarat akses pengubah voltan semasa, mengamalkan ukuran nilai sebenar yang berkesan;
Boleh sewenang-wenangnya menetapkan nisbah PT / CT;
Pemasangan yang mudah, pendawaian mudah, kuantiti kejuruteraan kecil;
I / O suis, output penggera geganti, reka bentuk modul fungsi analog DC4-20mA;
Bolehkah akses komunikasi ke sistem SCADA, PLC; dan pelbagai perisian industri komunikasi (Intouch, Fix, Citec, Kingview dll);
Paparan digital tiub LED, penglihatan yang tinggi;

Jadual saiz garis besar

Jadual modele produk