Tel:0086-13506679203 Fax:0086-577-62890578

Box Distribution Waterproof

SUNTREE mempunyai kerja yang rapat dengan pengeluar sistem solar dan melalui penyelarasan dan pembangunan yang diselaraskan, telah menghasilkan pemutus sirkit dk revolusioner baru, dc isolator swithc, dc fius yang, digabungkan dengan pelbagai peranti perlindungan lonjakan, menawarkan perlindungan lengkap untuk sistem PV

SHAN Water-proof Lighting Box

Ia kalis air, tahan debu, asid tahan, alkaliproot, rintangan hentaman, anti letupan, anti-ultraviolet, penebat dan tidak menjalankan. Digunakan secara meluas dalam persekitaran yang teruk seperti dok luaran, pelabuhan, sistem pengedaran luaran, komunikasi, peralatan mekanikal, industri kimia dan sebagainya. Warna standard ialah RAL 7035, dan penarafan kotak pengedap adalah IP65, kedua-dua bahan ABS dan PC boleh didapati. Jika dibuat oleh ABS, kotak pengedap hanya boleh dibuat ke permukaan yang licin tanpa lubang tebukan awal, sesuai untuk bangunan dalaman, ia mempunyai ketahanan yang baik terhadap bahan kimia tertentu seperti pembersih yang kuat di loji kimia. Bahan PC adalah gentian kaca diperkuat, kotak badan diperkuat. sesuai untuk keadaan parah dan aplikasi luar, suhu adalah dari -50 ° C hingga + 120 ° C, dengan prestasi anti-UV yang baik. Warna tudungnya berwarna kelabu atau telus, dan bahan tudung adalah PC.

Kotak pengedaran kalis air SHT (1P65)

Panel adalah bahan ABS untuk kejuruteraan, kekuatan tinggi, tidak pernah berubah warna, bahan telus adalah PC.
Cover push-jenis pembukaan dan penutupan
Lapisan muka kotak pengedaran menggunakan mod pembukaan dan penutup jenis tekan, topeng muka boleh dibuka dengan menekan ringan, struktur engsel kedudukan mengunci diri disediakan semasa pembukaan.

Peti pengedaran kalis air SHA (1P65)

Panel adalah bahan ABS untuk kejuruteraan, kekuatan tinggi, tidak pernah berubah warna, bahan telus adalah PC.
Cover push-jenis pembukaan dan penutupan
Lapisan muka kotak pengedaran menggunakan mod pembukaan dan penutup jenis menolak, topeng muka dia boleh dibuka dengan menekan ringan, struktur engsel kedudukan mengunci diri disediakan semasa pembukaan.

Peti Pengedaran Plastik MB-AS

Siri Surface MB-AS Surface kotak pengedaran / papan pengedaran modular adalah reka bentuk baru dengan pintu fesyen. Mereka kebanyakannya digunakan dalam litar AC 50Hz, voltan undian 220V / 380V, dan bertindak untuk memasang peralatan gabungan modular. Ia digunakan secara meluas dalam keluarga, bangunan tinggi, rumah, stesen, pelabuhan, lapangan terbang, rumah komersial, hospital, pawagam, perusahaan dan sebagainya. Unit plastik MB-AS kotak pengedaran modular / papan pengedaran menggunakan bahan ABS dengan ciri-ciri bukti api, bukti impuls, harta penebat yang sangat baik dan sebagainya.Kedudukan kotak / papan pengedaran ini mengesahkan kepada BS EN60439-3, JB / T7121-93.

Siri MB-AF Flush kotak pengedaran modular

MB-AF Flush series Pengedaran kotak / papan pengedaran modular adalah reka bentuk baru dengan pintu fesyen. Ia digunakan terutamanya dalam litar AC 50Hz, vol vol rated 220V / 380 V, dan bertindak untuk memasang peralatan gabungan modular. Ia digunakan secara meluas dalam keluarga, bangunan tinggi, rumah, stesen, pelabuhan, lapangan terbang, rumah komersial, hospital, pawagam, perusahaan dan sebagainya. Unit plastik kotak-kotak pengedaran modular MB-AF MB-AF mengadopsi bahan ABS ciri-ciri bukti api, bukti impuls, harta penebat yang sangat baik dan sebagainya.

Kotak pengedaran IP66

IP66 UV menstabilkan 4 cara dan lampiran cuaca 8 cara adalah parti yang sangat penting bagi mana-mana pemasangan solar, jika anda menggunakan pemutus litar DC sebagai pengasingan. Atas sebab ini, kami telah bekerja keras untuk menghasilkan IP66 4 cara yang berkualiti tinggi dan 8 cara kandang. Pelepasan ini memenuhi semua piawaian yang diperlukan dan dengan itu telah dikelaskan sebagai IP66.
Ini cara IP66 4 cara dan lampiran 8 cara direka untuk menempatkan pelbagai pemutus litar DIN rel lengkap dengan sesak locking dimuatkan. Ini juga mempunyai kemasukan kabel atas, bawah dan belakang.

Kotak kalis air SCB564N

IP66 UV menstabilkan 4 cara dan lampiran cuaca 8 cara adalah parti yang sangat penting bagi mana-mana pemasangan solar, jika anda menggunakan pemutus litar DC sebagai pengasingan. Atas sebab ini, kami telah bekerja keras untuk menghasilkan IP66 4 cara yang berkualiti tinggi dan 8 cara kandang. Kawalan ini memenuhi semua piawaian yang dikehendaki dan dengan itu telah dikelaskan sebagai IP66.Ini laluan IP66 4 cara dan 8 cara direka untuk menempatkan pelbagai pemutus litar DIN rel lengkap dengan penutup langkan terkunci dipasang. Ia juga mempunyai bahagian atas, bawah dan kemasukan kabel belakang.