Pengilang Kotak Combiner

Masa Terbit: Pengarang: Editor Tapak Lawati: 780

Sejak penubuhannya, Suntree telah memulakan permulaan untuk membina jenamanya sendiri. Selepas 10 tahun pengalaman, Suntree telah memenangi sebanyak 40 paten, termasuk 10 paten ciptaan. Dalam tempoh ini, Suntree bukan sahaja memperoleh Shenzhen Litto New Energy Co., Ltd, memasuki pasaran penyongsang Grid, tetapi juga dinilai sebagai perusahaan berteknologi tinggi peringkat negeri dan pusat penyelidikan dan pembangunan teknologi, dan telah menjadi pembekal yang ditetapkan oleh Grid Negeri. .

Memandangkan ini, Suntree bukan sahaja menumpukan pada kawalan pasukan teknikal dan kualiti produk, tetapi juga memberi tumpuan kepada pasukan jualan. Kedua-dua pasukan mempunyai pengalaman praktikal selama 16 tahun, yang cukup untuk membawa pelanggan pengalaman pembelian terbaik dan produk elektrik yang selamat.

KOTAK PENGGABUNG

Combiner Box Manufacturer

1、Kotak penggabung DC SHLX-PV1/1

KELEBIHAN

• Kebolehpercayaan yang Tinggi
Dengan DC FUSE
Dengan Peranti Perlindungan Lonjakan DC
Dengan pemutus litar DC atau suis pengasingan beban DC
• Kebolehsuaian yang Kuat
Reka bentuk IP65, kalis air, anti habuk dan anti ultraviolet.
Ujian ketat untuk suhu tinggi dan rendah, digunakan secara meluas.
Pemasangan yang mudah, pendawaian sistem yang dipermudahkan, pendawaian yang mudah
Badan kotak diperbuat daripada keluli tergelek sejuk dan bahan logam lain
• Konfigurasi fleksibel
Digunakan untuk modul solar silikon kristal tunggal, modul solar silikon polihablur, modul solar filem nipis. Penarafan semasa fius fotovoltaik, pemutus litar, suis pengasingan beban diubah suai

PENERANGAN
Kotak penggabung SHLX-PV1/1 DC sesuai untuk penyongsang (voltan input MAX DC550V/DC1000V, 1 saluran input PV, 1 saluran keluaran, penyongsang MPPT tunggal). Badan kotak diperbuat daripada bahan kejuruteraan PVC, dengan ujian untuk kalis api, kenaikan suhu, anti hentaman, anti ultraviolet, dan ujian lain. Gred perlindungan IP65.
Reka bentuk dan konfigurasi, mengikut ketat dengan "Spesifikasi teknikal untuk peralatan simpang fotovoltaik" CGC/GF 037:2014. Berikan pengguna produk sistem fotovoltaik yang selamat, ringkas, cantik dan terpakai.

2、Kotak penggabung PV AC SHLX-AC8/1

KELEBIHAN

• Kebolehpercayaan yang tinggi
Dengan Peranti Perlindungan Lonjakan AC
Dengan pemutus litar DC , voltan terkadar AC690V
• Kebolehsuaian yang kuat
Reka bentuk IP65, kalis air, anti habuk dan anti ultraviolet
Ujian ketat untuk suhu tinggi dan rendah, digunakan secara meluas.
Pemasangan yang mudah, pendawaian sistem yang dipermudahkan, Pendawaian yang mudah
Badan kotak diperbuat daripada keluli tergelek sejuk dan bahan logam lain
• Konfigurasi fleksibel
Digunakan untuk output AC penyongsang 1-50kw. Penarafan semasa fius fotovoltaik, pemutus litar diubah suai

PENERANGAN
Kotak penggabung PV SHLX-AC8/1 AC boleh digunakan untuk kumpulan PV pada sistem kuasa. Ia adalah bahagian penting untuk menjalankan penyongsang siri dan kabinet pengagihan kuasa AC atau pengubah langkah naik dan mengakses sehingga empat set kumpulan fotovoltaik pada penyongsang. Selaras dengan input pemutus litar dan talian keluaran dengan pemutus litar atau suis pengasing beban. Bar bas dengan dua tahap perlindungan kilat. Voltan sistem berkadar tertinggi ialah AC690V. Kelas Perlindungan IP65 sama seperti penyongsang. Dipasang di luar. Dengan fungsi kalis air, habuk, anti UV, anti semburan garam dan lain-lain
Kotak penggabung sangat memudahkan sambungan antara penyongsang siri dan kabinet pengagihan kuasa AC atau pengubah rangsangan. Struktur linternal yang ringkas dan jelas menjadikan pendawaian yang munasabah.
Kebolehpercayaan yang tinggi dan penyelenggaraan yang mudah. Dipasang di dinding luar boleh menyesuaikan diri dengan persekitaran yang keras. Sebagai tambahan kepada bahan dan saiz, ia boleh disesuaikan mengikut keperluan pengguna.

 

SUNTREE telah bekerjasama rapat dengan pengeluar sistem suria dan melalui neserch dan pembangunan yang diselaraskan, telah menghasilkan pemutus litar dc baharu yang revolusioner, pengasing dc swithc, fius dc yang, digabungkan dengan rangkaian peranti pelindung lonjakannya, menawarkan perlindungan lengkap untuk sistem PV

Hotline

+86-57762890205

Telefon: +86-18257770162(24H) Faks: +86-577-62890578

Alamat: No.3 Siqian Road Xinguang Industrial Zone, YueQing, Zhejiang, China.