Tel:0086-13506679203 Fax:0086-577-62890578

FAQ

If you have any other questions, you can contact us by telephone or e-mail

Apakah pemutus litar?

Secara umumnya, pemutus litar adalah sejenis suis yang melindungi kami daripada keadaan elektrik yang berbahaya dengan secara automatik mematikan aliran elektrik apabila beban atau kerosakan lain berlaku.

Miniature Circuit Breaker Prinsip kerja

Terdapat dua susunan operasi pemutus litar kecil. Satu disebabkan oleh kesan terma semasa dan lain-lain akibat kesan elektromagnetik semasa. Operasi termal pemutus litar kecil dicapai dengan jalur bimetallic apabila berterusan ke arus semasa melalui MCB, jalur bimetallik dipanaskan dan terpesong oleh lenturan. Ini pesongan jalur bimetallik melepaskan selak mekanikal. Oleh kerana selak mekanikal ini dilampirkan dengan mekanisme operasi, ia menyebabkan membuka hubungan pemutus litar kecil. Tetapi semasa keadaan litar pintas, kenaikan arus elektrik secara tiba-tiba, menyebabkan anjakan elektromekanik plunger yang dikaitkan dengan gegelungan atau solenoid MCB. Plunger menyerang tuas perjalanan yang menyebabkan pembebasan segera mekanisme selak akibatnya membuka hubungan pemutus litar. Ini adalah penjelasan ringkas mengenai pemutus litar kecil

Q: Adakah sampel tersedia dan percuma?

A: Sampel boleh didapati, tetapi kos yang perlu dijelaskan oleh anda.

Kos sampel akan dikembalikan selepas perintah selanjutnya.

S: Apakah cerficated yang anda ada?

A: Kami mempunyai CE, SAA, RoHS, SGS, ISO ...

Q: Apakah jaminan anda?

A: 2 tahun.

Q: Apakah masa penghantaran?

A: Ia biasanya mengambil masa 7-25 hari selepas kami mengesahkan pembayaran, tetapi masa tertentu harus berdasarkan kuantiti pesanan.

Q: Bagaimana dengan pengangkutan?

A: Kami biasanya mengangkut oleh Express untuk pesanan samll dan melalui laut atau udara untuk kuantiti yang banyak.