Pada masa ini, stesen janakuasa fotovoltaik tenaga baru meningkat di seluruh dunia, dan bangunan bertingkat tinggi dengan "sistem saraf pusat" di bandar-bandar, kenderaan tenaga baru yang dapat memandu secara automatik berjalan di lebuh raya ... Kehidupan kita semakin pantas untuk merangkul elektrik , digitalisasi, Masa depan rendah karbon.

Pada masa yang sama, istilah baru yang terdengar seperti "pintar" seperti bandar pintar, grid pintar, industri pintar, dan persepsi pintar juga terus disegarkan. Keperluan dan cabaran.

SUNTREE, yang menumpukan pada perniagaan elektrik, telah mengembangkan banyak produk dengan penghunian pasaran terkemuka dalam perniagaan elektrik selama 13 tahun. Antaranya, pemutus litar voltan rendah SUNTREE pasti akan meninggalkan tanda kuat dalam industri elektrik.

Pemutus litar siri DC1500V Amber yang baru hari ini, tanpa rasa takut terhadap persekitaran yang keras, mempunyai kapasiti pemutus litar pintas yang melampau di industri, untuk mewujudkan sistem penjanaan kuasa fotovoltaik yang boleh dipercayai, berkualiti tinggi, lebih cekap dan lebih selamat untuk pengguna.

Siri amber SUNTREE, pada awal pelancarannya, telah memenangi banyak pelanggan industri dengan kebolehpercayaannya yang tinggi. Jejak kaki tersebar di banyak bidang, dan menunjukkan kekuatannya yang kuat melalui pelbagai aplikasi industri.